2010. július 25., vasárnap

Újabb vanília és eper színű kötött ruha

Még mindig tetszik ez a két szín együtt. Most egy vállpántos ruha készült, 3 mini fülesgombbal, szintén cikkcakk minta adja az átmenetet... A hátán vékony tépőzárral záródik.

2 megjegyzés:

  1. Teljesen rákattantam ezekre a babákra. Itt nálad is végignéztem a Pullip kisasszony érkezését, és ruhatárának gyarapodását, aztán rákerestem a neten ezekre a babákra, és rátaláltam a Lati dollokra is. Vegyes érzéseim vannak velük kapcsolatban, de nagyon birizgálják a fantáziámat. Erős késztetést érzek egyikük birtoklására. Én mondjuk a Latik csámpás töpszli testét jobban szeretem, de ennek a Pullipnak sokkal szebb a feje. És a haja is nagyon csini lett a fodrászolás után.

    VálaszTörlés
  2. Én Barbie ruhák után kutatva találtam rá egy Momoko nevű babára, rendeltem is egyet. Miközben vártam rá, megismerkedtem a Pullip babákkal, amik most már sokkal jobban tetszenek és lemondtam a Momoko rendelést, mert a beígért három hét utánrendelési időből nyolc hét lett. Párom azt mondja, hogy a Pullip tőlem örökölte a szemét, tiszta anyja :) Szokták mondani egy gyerek nem gyerek ezért bevállaltunk még egy kislányt, akit a napokban bemutatok.

    VálaszTörlés