2010. augusztus 30., hétfő

Nálad hogy van?

Elkészült a sötétítő és fényáteresztő függöny Apósomnak. Tegnap kimostam, megvasaltam... Délután elvittük neki. Örömmel tapasztaltuk, hogy szép lett a festés, miután megszáradt a fal. Feltettem a függönyt a helyére, először a sötétítőt, ez látszik az első képen. Apósom kérésére a szoba felé tettem a fényáteresztőt, ez a második kép. Így akárhányszor ki vagy behúzza a sötétítőt, mindig be kell bújni a fényáteresztő mögé, de ő így szokta. Aztán itt jön a kérdés: Ti hova teszitek a fényáteresztő függönyt? A szoba felé, vagy az utca felé???

7 megjegyzés:

 1. Hát természetesen az utca felé, mivel az fix, és a sötétítőt rángatom... -nám, ha lenne, de nincs, mert itt redőny van. :) De ha lenne sötétítő, az lenne a szoba felé.

  VálaszTörlés
 2. Áruld el a gyorsaságod titkát!!!
  Szerintünk is úgy praktikus.

  VálaszTörlés
 3. Nálunk is kívül üzemel! :) Praktikusabb. :))

  VálaszTörlés
 4. Nálunk az ablak felé van a sötétítő, a szoba felé van a fényáteresztő. Ez azért alakult így, mert a sötétítő csak az ablak aljáig ér, de a fényáteresztő a földig. Szerintem így szebb lett.

  VálaszTörlés
 5. Cucu: Most ebben az esetben is a sötétítő rövidebb, és igazad van, ilyenkor tényleg így szebb.

  VálaszTörlés
 6. Nálunk is belül van a sötétítő.

  VálaszTörlés
 7. Szia!
  Anyukám szerint azért jobb kívülre tenni a sötétítőt, mert ha nincs redőny, a nap régen tönkretette a szép kézzel horgolt csipkefüggönyt. A nejlont meg méginkább.

  VálaszTörlés