2010. augusztus 5., csütörtök

Tengerkék kötött pulóver Blythe babának

Gondolom nem árulok el titkot azzal, hogy június óta nem én készítem a fényképeket a babaruhákról. Ez azért van, mert nincs időm rá, párom viszont szereti és ideje is van rá, és szerintem elég jó képeket készít, odafigyel az apró részletekre. Miközben ő fényképez, én varrom vagy kötöm a következő ruhát. Ez így jó. Vagyis majdnem. Mert néha elég sokáig kell... kérlelni, hogy fényképezze már le. Na ma is ez történt. Ezért a késői poszt. Bezzeg ha a vacsora késne...
Tengerkék színátmenetes fonalból készült ez a pulcsi, kifejezetten Blythe babára, a Pullipnak hosszabb ujjú kell. Hátán végig vékony tépőzárral záródik.

2 megjegyzés:

  1. Tényleg szépek a képek, és olyanok a beállítások, mintha élnének ezek a babák. Jó lenne, ha nálam is lakna egy ügyes fotós. De az én párom nagyon lüke beállításokat csinál. Teljesen használhatatlanok a képei. :( Viszont a vacsora miatt nem reklamál, megcsinálja.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm! Hát megszenvedek vele (párommal) de nem cserélném el senkivel. Mindenbe beleköt, talán megtanítom kötni... :)

    VálaszTörlés