gombok

2010. szeptember 18., szombat

Őszi felső a lányoknak

A héten nem voltam valami aktív, ami a blogolást illeti. Készült sok minden, csak a fotósom nem ért rá fényképezni, és nekem se volt rá időm. Most viszont végre bemutathatom az újdonságokat.
Elkészült egy újabb nyitható húzózáras felső. Ezt a húzózárat kifejezetten játékbaba ruházathoz gyártják, mert kisebb mint az "emberi" húzózár, a kocsi mindössze 3 mm-es. Az elején egy-egy valódi zseb van. Utólag úgy gondolom hogy a cérnaválasztás nem lett jó, eléggé kitűnik az erősítés helye, pedig úgy terveztem, hogy "babás" lesz az összhatás. De sebaj, a lányok így is nagyon szeretik.

9 megjegyzés:

  1. Mici: Áruld el nekem, hogyan csinálod,
    azt, hogy azonnal írsz egy bejegyzést a friss posztomhoz??? Mindenesetre örülök neki!
    Eléggé valósághű lett a kép, vagyis tényleg ilyen a felső. Kössz a tippet, tuti kipróbálom, bár ez eszembe juthatott volna...

    VálaszTörlés
  2. Ha belépsz a blogger oldaladra,és lejjebb görgetsz,akkor megjelenik egy lista a legújabb frissítésekkel a bloglistádból.Én is mindig böngészem,így gyakran tudok rögtön a megjelenéskor írni én is.Bocsi,hogy Mici helyett válaszoltam,szerintem ő is így csinálja:)
    A lányok felsője is tetszik.:)

    VálaszTörlés
  3. Monaline: Köszi, ezt tudtam, de önmagában nem magyarázza a jelenséget. Eltérő időpontokban postolok, mégis többször előfordult, hogy Mici egy percen belül szólt hozzá. Vagy állandóan nyitva van a blogger oldal és figyeli, vagy véletlen egybeesés, vagy tényleg van valami trükkje.:)

    VálaszTörlés
  4. Hát ezt hívják blogfüggőségnek:)Legalább is nekem az van,és naponta többször nézem a frissítést.

    VálaszTörlés
  5. Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezzel :)

    VálaszTörlés
  6. nagyon jók lettek.És a cipzár is szuper.

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lett ez a kabátka is, nem is tudom, hogy lehet ilyen minikét megvarrni. Nagyon ügyes vagy. :)

    VálaszTörlés
  8. Garbaréta: Köszönöm! Varrni ezt a picit csakis lassan lehet, öltésről öltésre, na meg persze apró trükkök, hogy ne nagyon mozduljun el az anyag, vízben oldódó ragasztóstiftet is alkalmazok...

    VálaszTörlés
  9. A végén kiderül, hogy mindenki blogfüggő :)
    Mici: Jó ez az új képed!

    VálaszTörlés