gombok

2010. szeptember 20., hétfő

Sok sok Blythe és Pullip bugyi

Miután kértek tőlem 88 darab Barbie bugyit, nem gondoltam volna, hogy önszántamból neki állok még bugyikat készíteni. De itt vártak rám a polcon az apró finom anyagok, amiket az én varrógépem nem varrt, de az új igen. Nem tudtam megállni, hogy ne készítsem el ezeket az apróságokat! Három féle készült, a felső sor fényes selymes, a 2-3 sorban pamutok, a negyedik meg nem tudom milyen :)
Ezeknél az apró dolgoknál könnyen előfordul, hogy egy-két milimétert eltolja kezdésnél a tű, hogy ezt megakadályozzam, ragasztó stiftet használok, de csak nagyon picit, hogy ne látszodjon a végeredményen. Ez ott tartja az anyagot, ahová tettem, nem lesz csálé a végeredmény, és persze mosáskor a vízben oldódik. De lássuk a képet (a bugyik a valóságban akkorák kb mint nagyítás nélkül itt a képen):
Na és persze a lányokról is egy kép:

7 megjegyzés:

  1. Én is csak ámulok! Hogy lehet ilyen apró dolgokat varrni!! :)) Erre születni kell!
    És ha már apró, hol szerzed be ezeket a cipzárakat? Meg milyen méretekben vannak?
    Köszi!

    VálaszTörlés
  2. :) Erre szerintem is születni kell, már kislányként is varrtam a babaruhákat. Imádom készíteni ezeket a mini ruhákat.
    A mini gomb, mini cipzár és vékony tépőzár lelőhelyem a tinyzippers.com itt van szétnyíló cipzár kabáthoz, és nem szétnyíló is. Mindez játékbabaruha kellék!

    VálaszTörlés
  3. Teringettét! :o)
    Egész hétre van mindegyik lánynak váltás! :o)
    Hát van türelmed, az tuti.

    VálaszTörlés
  4. Szia! Szeretném megkérdezni,hogy mini cipzárt hol lehet venni?? :)

    VálaszTörlés
  5. Névtelen: Szia! Pár sorral feljebb már leírtam, hogy a mini zipzárt, mini gombot és a tépőzárat a tinyzippers.com oldalon rendeltem. Ezek játékbabaruhákba jók, az ára kb 300 ft/15cm-es szétnyíló végű, a gombok kb 15ft/darab árak, plusz a postaköltség, ami a csomag nagyságától függ.
    Én ebben a hónapban tervezek egy rendelést erről az oldalról.

    VálaszTörlés