gombok

2010. október 13., szerda

Megérkeztek a Fruit of Passion Momoko babák

 A Momoko baba 1/6 méretarányú divatbaba, kicsit kisebb mint a Barbie (a feje is), de majdnem akkora mint a Pullip, csak a fejméret nem egyforma. 2001-ben hozta létre a Petworks Japán szoftvercég. 2004-ben átvette a gyártást-forgalmazást a Sekiguchi, egy kicsit változtattak a baba testén és megkezdték a tömegtermelést. A koncepció az volt, hogy a hétköznapi Japán nőre hasonlítson. Ez a baba is jól mozgatható, mint pl. a Pullip, és ő is meg tud állni a lábán támasz nélkül. Neki is van kis verziója, a Mame Momoko 9cm-es.
Ketten érkeztek, de az ikertestvére tovább utazott Martimezhez. Nézzetek be hozzá!

4 megjegyzés:

  1. Én nem ilyen komótosan szabadítottam ki a csomagolásból...egy pillanat (vagy 17 ? ) alatt szétkaptam a dobozt és kint volt a kis cuki :D

    VálaszTörlés
  2. Jó-jó, de nekem vigyáznom kellett, hogy legalább az egyik épségben maradjon! :)

    VálaszTörlés
  3. Mici: Közeledik a karácsony. Nem írtál még a Mikulásnak vagy Télapónak... vagy akinek ilyenkor szoktak? Hátha hoz neked egy olyan babát.

    VálaszTörlés
  4. Hú mennyibe kerül az a baba amit kinéztél? Mert az én eddigi babáim összesen nem kerültek egyhavi fizuba. Ha meg nagyon szeretnéd, akkor biztosan vigyázol majd rá, és meg is érdemled, hogy megkapd! Én szurkolok Neked, csak meglesz az a babuci egyszer! Érdemes feliratkozni egy olyan oldalon a hírlevélre, Párom is úgy szerezte be olcsón a babákat... A Momokót is azért vettük pucéran, mert harmadannyi volt mint ruhástul.

    VálaszTörlés