gombok

2011. augusztus 14., vasárnap

Játékbaba ruha zsűriztetés 1.

Múlt héten mutattam néhány fotót, amikor a babákkal a Hadtörténeti Múzeumnál voltunk. A kirándulás fő célja az volt, hogy a Képző- és Iparművészeti Lektorátus által zsűriztessem 10 darab játékbaba ruhámat. 1/6 arányú játékbaba méretre, fazonra- stílusra kértem a zsűriztetést, hogy más színből, fonalból is el tudjam készíteni az adott babaruhákat. Mindegyiket dicsérettel elfogadták. 
Az oldalukon olvasható:
Termékminősítés: "... A szakértők elbírálják az alkotást, a műfaji és funkcionális követelményeknek megfelelő munkát szerzői jogvédelem alá eső alkotásnak minősítik. Az eredményről a Lektorátus Termékminősítést ad ki. A művészeti szakértők által elfogadott tárgy zsűriszámot kap. A termék a zsűri által meghatározott, a jegyzőkönyvben feltüntetett példányszámban állítható elő...."
És akkor lássuk a zsűriztetett darabokat:

11 megjegyzés:

  1. Szép munka, megérdemelted az elismerést! :o)

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok,nagyon csinik ruhák, és már hivatalosan is a "tiéid"!:)
    Én is zsüriztetésben töröm fejem, de még nem jutottam 1ről 2re, esetleg tudnál nekem pár tanácsot adni? Előre is köszi:))

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    Csipkerózsika: Küldtem emailt neked!

    VálaszTörlés
  4. :) Nem az volt a fő cél, de nem árt ha van az is!

    VálaszTörlés
  5. No a cím alapján még van valami a tarsolyodba igaz? Mivel ilyet senki nem csinál valóban megérdemelt a zsűri elismerés. Gratula!

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm!
    Csevi: igen, tervezem még további babaruhák zsűriztetését!

    VálaszTörlés