gombok

2011. november 30., szerda

Ismét pólók

Nemrég vettem új pólóanyagot a babáknak, fehéret és feketét. Most varrtam belőle először, és ilyenkor mindig kíváncsian várom, milyen is lesz a végeredmény. Barbie méretben készítettem két pólót különszabott ujjal, de sajnos nem lett jó. Mivel Barbie nem tudja mozgatni a karját oldalra, így a sok varrásszélesség miatt csúnyán állt a póló az ujjánál. Kénytelen voltam egybeszabott ujjút készíteni. Ki kell találnom valamilyen megoldást, hogy ez a visszatérő hiba ne legyen... Amúgy elégedett vagyok az anyaggal, nagyon finom, lágy esésű viszkóz, ami mindkét irányban rugalmas, és könnyű vele dolgozni. És mintát is jól lehet vasalni rá. Az első pólókat lerövidítettem, és megkapta Momoko és Pullip baba. 

7 megjegyzés:

  1. Te jó ég, hogy tudod bevarrni azt a picurka ujját? Én már az embergyerek ruhákéval is meg szoktam szenvedni. :o)

    VálaszTörlés
  2. Tetszenek!
    Én is varrtam néhány ruhát egy kislány Barbie babájának a múlt héten, volt benne bugyi is. Hát nem mondhatom hogy a varrógép szerette. :)

    VálaszTörlés
  3. A masodik variacio nagyon tetszik, szivesen viselnem en is.:)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm!
    Matula Ikrek: gyakorlás kérdése...
    Évi: majd ha olyan sok baba-bugyit megvarrsz, mint én, akkor már neked is könnyű lesz!
    Luna: :)))
    Kathy: na, most a Párom örül, mert ő is az egybe-szabottat szereti :)

    VálaszTörlés
  5. Nekem is az egybeszabott jobban tetszik a lányokon ,Különszabott pólót Ken babán jobban eltudnám képzelni..de persze mindkettő szuper,fantasztikusan ügyes vagy..:)

    VálaszTörlés