gombok

2012. február 19., vasárnap

Rövid és hosszú ujjú felsők

Vasárnap van, most saját részre készült varrást mutatok. (Ezeket még néhány hete "töretlenül" varrtam.) Mivel tél van, készítettem magamnak néhány rövid és hosszú ujjú felsőt, amit pulóver alá felvehetek. Egyszerűen fogtam a kedvenc garbóm, és levettem róla a szabásmintát. Hogy ne legyenek teljesen egyformák, az egyiknek egyszerűen eltisztáztam a nyakát, a másik garbós lett. A pólók nyakát saját anyagából dolgoztam el, az alját és az ujja alját visszahajtottam, levasaltam, majd (fedőző gép hiányában) ikertűvel a színoldalról levarrtam, közben nyújtottam az anyagot, hogy megfelelően rugalmas legyen. Van még néhány szín, amiket már kiszabtam, de még meg kell varrni... de látom lesz segítségem :))



6 megjegyzés:

  1. Teljesen olyan, mintha lenne fedőződ :D
    Nagyon klasszak
    ...lehet, hogy inkább majd levelet küldök , már megint olyan hülyeséget kér ez a robot felismerő :D, a múltkor is kb 5-ször nézett engem hülyének .(vagy néztem ki hülyének, mert nem találtam el :

    VálaszTörlés
  2. :) Köszi!
    Most néztem, már nem lehet egyénileg kikapcsolni a szóellenőrzés kérését... Ha nem látod mi is a beírandó, akkor nyomogasd a "körbe nyilat" amíg találsz egy jót :))

    VálaszTörlés
  3. Ez lássuk be, így igazságos!!! :o)

    VálaszTörlés
  4. Húha lesz munkád bőven. De a lányok segíteni fognak!

    VálaszTörlés
  5. De jó Valakinek, hogy ilyet is tud! :)

    VálaszTörlés