gombok

2012. április 6., péntek

Hajmosás és görgős varrótalp

Fényképészem szólt, hogy ideje lenne megmosni a Momoko baba haját. Vittem is a fürdőbe, és a mi samponunkkal alaposan megmostam, majd egy finom ápoló balzsammal is bekentem, hogy szép fényes és könnyen kezelhető legyen. Alapos öblítés után már csak meg kellett várni, hogy megszáradjon.

Ezután elkezdtem varrni a fekete lakkbőr nadrágokat, mert már megint elfogyott a boltból. De most már könnyű dolgom volt. A görgős varrótalp nagyon jó ehhez az anyaghoz, mert nem tapad a talphoz az anyag fényes felülete, és rendesen tudja továbbítani azt. Igaz, a látóteremet lecsökkenti, ami ebben a miniatűr méretben nem előnyös, de remélem ezt hamar megszokom, és szépen fogok varrni és tűzni vele.

2 megjegyzés:

  1. És nem tapad össze a haja? Én az ezeréves nagybabám haját mostam meg valaha, saját samponnal természetesen, azóta kissé érdekes a hajszerkezete szegénynek. Még a göndörség is kiment a frizurájából. Bár az még cocialista sampon volt... :o)
    Meg hát full-műszál haj. De akkor még szőke volt a drága, most már hozzám őszül. :o)

    VálaszTörlés
  2. Nem. Szerencsére ezeknek a babáknak már jobb minőségű a hajuk, és kifejezetten puhák és finomak lesznek a hajpakolástól.

    VálaszTörlés