gombok

2012. április 16., hétfő

Hegemony77 játékbabaruha a Doll Reader magazinban

Tavaly télen megkérdeztek, hogy megjeleníthetik-e az egyik babámat a Doll Reader magazinban. Természetesen igent mondtam. A kis 11cm-es Obitsu baba volt az, aki nagyon megtetszett a szerkesztőnek a mini kardigánban, melyen a gombok valóban használhatóak. Megkértem az egyik Amerikában élő babás "ismerősömet", hogy fényképezze le a magazint, hogy láthassam.



9 megjegyzés:

  1. De jó! Gratulálok!
    Kár, hogy nem kaptál tiszteletpéldányt!

    VálaszTörlés
  2. Gratulálok! :)
    Nálunk miért nem lehet ilyen újságokat venni?? :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Muk. Tényleg mért nem lehet ilyet kapni nálunk. Megy egyáltalán babát?? Már gondoltam rá, hogy Befektetünk egy hazai Baba boltba, ahol csak bjd, pullip, taelyang, dal, blyul,isul babák léteznének. Szerintetek volna rá elég vásárló, hogy fent maradjon az egyetlen magyarországi bababoltja? Na jó elöbb megnyerem a lottót és aztán megvalósítok. Addig álmodozunk.

      Törlés
  3. Hú, gratulálok!!! Csevi, szerintem nagyon sok érdeklődő lenne ezekre a babákra, ha itthon lehetne őket kapni. Én is nagyon szeretnék egy Pullip és egy Momoko babát, de egyenlőre csak álom, mert az e-bay -en nem tudok eligazodni, és mert nagyon sok a posta költség, hogy ide küldjék :( Az újsággal kapcsolatban megint csak az van, hogy szerintem 10 éve nem mérték föl, hogy mire lenne igény. Mert ezekre igenis lenne, hiszen ha megkérdeznék a nagy fölmérők, hogy mit olvasnék/ vásárolnék szívesen, ezeket sorolnám föl. Eddig mindig csak azt kérdezték, hogy a hazai kínálatból mit olvasok, de az, hogy mit szeretnék, senkit sem érdekelt :(

    VálaszTörlés
  4. Congratulations to you!!!!! You know you are true artist!! You are so inspiring.

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm!
    Brini: Aww, thank you! You are so kind!

    VálaszTörlés