gombok

2012. május 9., szerda

Egyedi Barbie babaruhák ismét kérésre

Megint megtaláltak egy kéréssel. Egy ruhát kellett elkészítenem. Hát persze hogy ismét a fehér sztreccs szatén volt a kiválasztott anyag. Az első próbálkozásomnál a felső rész a kukában végezte, de aztán változtattam a szabásmintán, és így már meg tudtam varrni. Mondhatom, hogy most könnyebb volt mint az előző ruhánál, ami szintén ebből a nehezen varrható anyagból készült. Talán a rutin miatt.

Kért még egy Amerika Kapitány emblémás pólót és bugyit is. Nekiláttam a kért pólónak. Mivel ilyen szűkre kellett varrni, ezért a kicsit kisebb Pullip és Momoko szabásmintáját használtam. A bugyi viszont megint megdolgoztatott. A képen látható darab egy tanga, ami nyolcadik próbálkozásra sikerült!


5 megjegyzés:

  1. Húú, ez a bugyi de komoly!! Én direkt azért vettem új alsótestű babát, hogy tangát horgoljak neki. Azóta se ültem hozzá, mert mindig mást csinálok :) A ruha pedig nagyon szép!!

    VálaszTörlés
  2. És milyen lehet hátulról ?
    :D
    Nagyon jó lett !

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    A ruha hátrafelé hosszabbodik, egy uszály-féleségbe. A bugyi pedig hátul olyan vékony mint a derekánál. De remélem készítek még ilyeneket, és akkor lesz kép is...

    VálaszTörlés
  4. Szép lett a ruha, nagyon jó a szoknyarésze is, meg a fűzője is. :o)

    VálaszTörlés