gombok

2012. szeptember 17., hétfő

Térdfarmer

Térdfarmer nadrágokat készítettem a napokban. A három kicsi (Blythe, Dal, Monster High) egy nadrágon osztozik, mivel méreteik nagyon hasonlóak. A DAL babán lévő nadrág igazából egy Lakor Baby nevű 1/6 méretarányú akciófigurának készült, aki csípőméretben megegyezik a Dal-lal, de sokkal alacsonyabb, vagyis az a nadrág neki hosszúnadrág.

Mici már többször érdeklődött, hogy milyen a pólók hátán a záródás. Ezen a képen látható a póló háta, egyszerűen tépőzárral záródik végig. Általában nem egy hosszút, hanem két rövidebb darabot varrok fel, így nem lesz merev ez a rész. A batikolt pólóknál arra is figyelek, hogy összecsukott állapotban stimmeljen a minta folytatólagossága a hátán.

5 megjegyzés:

  1. Szia Hegemony,

    Egy ideje olvasgatom már a blogodat,igaz nem régen találtam rá:)

    Kedvencem a Pullip nevü lánykád:)

    Szeretném megkérdezni hogy milyen technikával koptatod ki a lányoknak a farmert?(már ha nem szakmai titok)

    Illetve még azt is szeretném megkérdezni hogy a szakrajzhoz-tervezéshez/modellezéshez honnan sikerült "babacentit" venned? Mert nálunk már sajna nem kapható, a régit meg úgy elraktam ezelőtt 20 éve hogy nem találom :( Nálunk anno még ilyen néven futott...
    Előre köszönöm ha válaszolsz :)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Talán a "negyedes centi"-re gondolsz? Amivel szakrajz órán készítettük a szerkesztést? Nincs ilyenem, nem használom, de szerintem nagyobb papírboltban kapható. Az, hogy hogyan készítem a koptatott farmerokat, jól gondoltad, szakmai titok.

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Igen, a negyedes centire gondoltam..itthon már feltúrtam a 3 meglévő papírboltot,de eddig nem hoztak,és sajnos nem is ígérték..én még azzal tanultam a szerkesztést :) Jelenleg neten keresem.

    Farmerügyben:nem szerettem volna tolakodni,köszi az infót :)



    VálaszTörlés
  4. Ha látok negyedes centit, veszek neked és egyeztetünk, hogyan juttassam el, oké? Köszönöm a megértésed farmer ügyben!

    VálaszTörlés
  5. Hálásan köszönöm a felajánlásodat, elfogadom köszönettel,természetesen állom az összes költséget.(nem szeretnélek kihasználni)

    emailben adhatok elérhetőséget,amikor majd aktuális lesz.

    Remélem lesz lehetőségem viszonozni a kedvességedet.

    Az csak természetes hogy megértelek :)

    Üdv, Mónika

    VálaszTörlés