gombok

2013. február 8., péntek

1/ 6 scale Sucker Punch Hot Toys BabyDoll Figure

Egy visszatérő megrendelőm küldte a videón látható babát, mert szeretett volna megajándékozni egy ilyennel (hogy tudjak rá ruhákat készíteni neki), én pedig cserébe a legutóbbi megrendeléséért nem kértem pénzt, mivel körülbelül egyforma volt a két dolog értéke. Ez a baba egy 1/6 scale Sucker Punch Hot Toys BabyDoll Figure akit egy filmbeli karakterről mintáztak.
Miután kicsomagoltuk, meglepődve vettük észre, hogy az eredeti ruhája teljesen elszínezte a lábszárán a térd alatti részt. A törzse más anyagból készült, egy puhább gumiszerűből, ami szintén hajlamos az elszíneződésre és ráadásul a szöszt is gyűjti. Remélem, azért nem lesz nehéz öltöztetni. Magassága körülbelül akkora mint Barbie-é, viszont kicsit nagyobbak a kerületei. Az arca nagyon szép és részletesen kidolgozott.
Rengeteg részletesen kidolgozott miniatűr kiegészítővel érkezett, például: headset, pisztoly és puska kivehető tárakkal, kard fémből és hozzá tartozó tok, pótkezek, kulcs láncon...

2 megjegyzés:

  1. Nagyon helyes, öröm lesz varrni neki :)

    VálaszTörlés
  2. Bruhuhu! Én meg csak álmodozok mostanában hogy új babám legyen. Valóban látszik, hogy is hogy testesebb mint Barbie. Szép arca van.

    VálaszTörlés