gombok

2013. február 27., szerda

Monster High Deuce Gorgon

Új fiú érkezett hozzánk, Monster High Deuce Gorgon. Már többször kértek erre játékbabára ruhát (most a napokban ketten is), ezért számos helyen kerestük, de sehol sem lehetett kapni. Miután hazajöttünk, nagy nehezen találtunk egy hazai internetes boltot, ahol ez az egyféle zöld műanyag "hajú" monster high fiú  kapható volt ténylegesen. Pénteken vettük, hétfőn meg is érkezett. Miután kicsomagoltuk, első feladatom az volt, hogy levágtam a fejéről a nyúlványokat, és gyorsan ráadtam egy sapkát. Ezután kerestem neki néhány ruhadarabot. Azt már tudtam, hogy a nadrágmérete nagyon hasonló a Pullip- Momoko mérethez, és most már tudom, hogy csak egy picit kisebb a csípője MH fiúnak. A póló és pulóver mérete is Pullip Momoko, de esetleg Barbie rövid ujjú pólóit is felveheti. Sapka mérete azonos a MH lánnyal, és egy kicsit nagyobb mint a többi kisfejű játékbabáé. Hamarosan kapja az első saját ruhákat!
A múlt héten új fényképezőgépet is kellett vennünk, és ez a kép azzal készült, meg már a Petite Blythe cipős kép is.

3 megjegyzés:

  1. Pont nekünk is egy ilyen fiúnk van ! Nóra már régóta mondta ,hogy neki ő tetszik (sajnos nyúlványokkal :(( ) , és most volt az Interspárban.
    Szerintem helyes pofija van .

    VálaszTörlés
  2. :)) Örülök, akkor nem választottunk rosszul! Szerintünk is helyes! Itt nálunk a interspárban nem volt fiú, csak lány.

    VálaszTörlés
  3. Jó ez a fiú. Tipikus HM.Szörny szemű. jó a zöld haja, de a nyúlványai... miféle szörny ez? Én most egy csontvázra bukok.

    VálaszTörlés