gombok

2014. szeptember 10., szerda

Time flies

Mert mostanában idő hiánnyal küzdök. Valahogy nem marad időm blogolni, és még olvasni is csak mobilról tudok. Pedig szeretem olvasni az általam követett blogok újdonságait, és szeretek hozzászólni is.
Az időm nagy részét egy 7 kilós csöppség foglalja le, és mivel nappal nem sokat alszik (nem mintha éjszaka másképp lenne), így én sem jutok el a varrógépig, vagy a számítógépig. De igyekszem.
A patchworkkal sem haladtam azóta, mióta mutattam, hogy meddig jutottam vele.

Viszont augusztusban találkoztam Mártával, pontosabban találkoztunk. Megnézte élőben a legújabb babámat, Zoét :)) És láthattam, hogy hol alkotja a babáinak azokat a fantasztikus miniatűr kötött ruhákat, és megnéztem az összes babáját is!

Visszatérve a címhez, hogy repül az idő, kaptam Mártától egy nagy gombolyag finom fonalat és mini kötés jelölőket, melyeket Ő készített, és néhányra ez van ráírva, találóan :)) Köszönöm! Most már csak valahogy újra kötnöm kellene esténként, mint régen...


És elkészültem egy autós üléshuzattal is, amit hamarosan birtokba is vehet a kis tulajdonosa:




4 megjegyzés:

  1. Aszta! Nagyon tetszik a baba ülés. Hát az élő baba az mindig jobban le fog foglalni, mint a polcon heverő. Nálunk most a suli hozza az idő fenn akadást. Méghozzá olyan szinten, hogy az agyamat sem tudom használni.

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm!
    Hamar belerázódtok a sulis időszakba!

    VálaszTörlés
  3. Szia! Sokszor én is csak olvasok, pedig nálam nincs 7 kilós baba :) Minden jót kívánok Nektek! :)

    VálaszTörlés