gombok

2015. december 18., péntek

Hatalmas változások

Régen írtam. Ennek oka van. Nyáron megtudtuk, hogy minél hamarabb, amit tudunk, ki kell költöznünk a lakásból. Már egy ideje gyűjtögettünk, mert terveztük a költözést, így szerencsére nem pánikoltunk, bár váratlan és meglepő döntés volt ez anyósomtól. 
Férjjel elkezdtünk gondolkodni, hogyan is legyen tovább. Végül sok utána olvasás és információ gyűjtés után arra a döntésre jutottuk, hogy Angliába költözünk. Gyorsan elkezdtük meghirdetni eladásra mindenünket, bútorokat, nagyobb dolgokat. Csak a ruháinkat, személyes dolgainkat és a munkával kapcsolatos dolgokat tartottuk meg. Október végén befejeztem a vállalkozást magyarországon. Novemberben kerestünk egy szállító céget, és velük vitettük ki azt, ami nem bőröndben repülővel utazott velünk.  
Angliában egy régi ismerőshöz költöztünk addig, amíg sikerült kibérelni egy lakást. A lakásbérlés nem ment zökkenőmentesen, de szerencsére volt más ismerős, aki tudott segíteni. A 16. napon be is költözhettünk az albérletbe. Nagyon klassz, szép, felújított, és két szintes. A legfontosabb, hogy egy szobával több, mint az ahol eddig laktunk, így végre lesz egy külön dolgozó szoba is! Már újra megnyitottuk a boltot, és már dolgozunk is, bár még nincs teljesen berendezve a dolgozószoba...

Ezt küldettük ki a szállító céggel (nem sok holmi...):
 Ez lesz a dolgozó szoba, két hatalmas ablaka van (az egyiknél állok miközben fényképezek):

3 megjegyzés:

  1. Hű, nagy lépés, de nagyon izgalmas. Szerintem beválik, szeretni fogjátok az új életet, az új környezetet. Sok-sok sikert és boldogságot hozzá!

    VálaszTörlés