gombok

2011. szeptember 6., kedd

Little Dal Drta fej 11 cm-es Obitsu testen

Íme a kilencedik babánk. Ő egy hibrid, ugyanis egy 11 cm-es Obitsu testre egy Little Dal Drta nevű babának a fejét tettük. (A Little Dal a Dal pici változata, úgy mint a Petite Blythe a Blythe kis változata.) Most már ő a legmozgékonyabb a babáink közül és a testalkata nagyon hasonlít a Lati Yellow és a Pukipuki babákhoz. Készítettem már neki néhány ruhát is. Az első képen látható, hogy mekkora a többiekhez képest. Petite Blythével azonnal nagyon megkedvelték egymást, így most már nem lesz egyedül a picike. A többin pedig mutat néhány testhelyzetet, amin látható mennyire mozgékony.


8 megjegyzés:

  1. Kedves kis tornászbajnok. :-)

    VálaszTörlés
  2. Na ez az a méret ami nekem picibe kéne BJD fazon. A legkisebb amit én kinéztem az 25 cm, az meg akkora mint a dal baba. Már én is gondoltam obitsu testre, de nem tudom, hogy lehet a különböző méreteket összerakni. Nagyon klassz a teste.

    VálaszTörlés
  3. Pár hónapja láttam egy flickr albumban egy képet ilyen babáról és azonnal beleszerettem! Ő az első szerelem-gyermek a kilencből! :)

    VálaszTörlés
  4. Hát igen, vigyázni kell a kép nézegetéssel, mert könnyen egy újabb családtag lehet az eredménye. Aranyos ezzel a testtel! :)

    VálaszTörlés
  5. Köszi!
    Thanks!
    Hát igen... de megpróbálok nem rendszert csinálni ebből :) Köszi!

    VálaszTörlés
  6. Na anyám, ilyen hajlékony kisasszonynak sürgősen szerezzél be egy tüll-tütüt, amiben kedvére balettozhat!
    :D

    VálaszTörlés