gombok

2012. szeptember 12., szerda

Körkardigán Barbie méretben

Néhány hete már terveztem, hogy készítek a lányoknak valami körkötött felsőt, vagy kendőt... De még nem volt határozott elképzelésem. Aztán megláttam Irenka blogján a tündéri szép kislányát egy nagyon csinos kör-kardigánban. Ez nagyon megtetszett. Aznap este már el is kezdtem a babáknak kötni egy ilyesmit. Az elején nagyon nehéz volt a négy darab 1.5-s zoknikötőtűvel elkezdeni az apró kört, de néhány kör után már biztosan benne maradtak a kötőtűk, és gyorsan el is értem azt a méretet, amikor átváltottam a mini körkötőtűmre. Mivel kötésmintám nem volt (most alakult), így csak találomra helyeztem el az ujjakat, és a végleges körméretre/hosszra is így készítettem a kardigánt. Elég jól sikerült. Barbie méretű lett. Fehér mohair fonalból is kötöttem egyet, de azt már ujjatlanra.8 megjegyzés:

 1. Moni, hogy Te milyen ugyes vagy!
  Csodasak! :)

  VálaszTörlés
 2. Engem mindig jól fel kell mosni, ha benézek hozzád. Egyszerűen le vagyok nyűgözve ezektől az apró holmiktól, és az egyre több apró kiegészítőtől. Ez a szekrény is nagyon tetszik, a képek, a vállfák, meg az a precizitás, és rendezettség, amiben dolgozol és élsz. Példakép vagy nekem!

  VálaszTörlés
 3. Nagyon jók lettek és nagyon szépek! Viszont tartozol egy új bejegyzéssel mert a hátteret külön még nem láttuk megpakolva. És még plakátja is van! A hegemony bolt!

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm!!!
  Thanks!!!
  Mici: Ez a legszebb bók volt, amit eddigi életemben kaptam! Köszönöm!
  Csevi: Köszi, és a kérés továbbítva a fotósnak!

  VálaszTörlés