gombok
2017. augusztus 7., hétfő
Rebarbara jam
Rengeteg rebarbarát kapunk, van hogy süteménybe teszem, de főleg dzsemet készítek belőle. Hogy hogyan? Meghámozom, megmosom, felaprítom, cukros vízben megfőzöm, majd végül dzsem port adva hozzá besűrítem.
2 megjegyzés:
csevi
2017. augusztus 7. 18:44
Sosem ettem rebarbarát. Mire hasonlít az íze?
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Hegemony77
2017. augusztus 8. 9:32
A grapefruitra szerintem, de nagyon be kell cukrozni!
Válasz
Törlés
Válaszok
Válasz
Megjegyzés hozzáadása
Továbbiak betöltése...
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Sosem ettem rebarbarát. Mire hasonlít az íze?
VálaszTörlésA grapefruitra szerintem, de nagyon be kell cukrozni!
VálaszTörlés