Kezdjük felfedezni a boltokat, ahol beszerezhető a tipikus magyar ételek hozzávalója. Például savanyú uborka, gríz, tejföl. De vannak dolgok, amiket csak tényleg magyar földön lehet kapni, ilyen a tarhonya.
Ha nem ragaszkodsz a söréthez, kézi tarhonyát könnyen tudsz készíteni: jó keményre gyúrt tésztát lereszelsz az almareszelőn és megszárítod. Anyukánk régen rengeteget csinált ilyet, bár jobbára levesbe főztük, de a boltban kapható "kézi tarhonya" tök ugyanolyan.
Ha nem ragaszkodsz a söréthez, kézi tarhonyát könnyen tudsz készíteni: jó keményre gyúrt tésztát lereszelsz az almareszelőn és megszárítod. Anyukánk régen rengeteget csinált ilyet, bár jobbára levesbe főztük, de a boltban kapható "kézi tarhonya" tök ugyanolyan.
VálaszTörlésSajnos pont hogy ragaszkodok a sötéthez. Finom a reszelt tészta is, de a tarhonya az tarhonya...
VálaszTörlés