gombok

2012. április 5., csütörtök

Kötött felső és az Ability park

Elkészültem a fekete melír fonalból kötött rövid ujjú garbós nyakú felsővel, amit Csevi kért tőlem. Vele már többször találkoztam személyesen, és most is így adtam át neki az apró ruhadarabot. Beletettem még meglepetésként egy fekete lakkbőr nadrágot is, ha esetleg hideg lesz, ne fázzon Monster High baba a szoknyában. Csevinek nagyon tetszett, remélem legalább annyira, mint nekem az a vattacukor nevű fonal, amit cserébe kaptam. Íme a felső:


A találkozó Csevi munkahelyén volt. Ez az Ability park, ami egy interaktív élménypark.
Idézet az oldalukról:
"A park érdekessége, hogy valamennyi fogyatékossági ággal kapcsolatban felvonultat izgalmas játékokat: a kerekesszékes akadálypályánál mozgássérült animátorok avatnak be a különböző nehézségek legyőzésére alkalmas trükkökbe; a siketek jelnyelvével és a vele összefüggő logikai- és memória játékokkal hallássérült kollégáink ismertetik meg a gyermekeket. Látássérült animátoraink vezetésével a látogatók tapintási és szaglási érzékeiket tehetik próbára; Csodaváros boltjában és postájában pedig értelmi fogyatékos munkatársaink segítenek abban, hogy megfejtsük a képzeletbeli város intézményeinek szabályait.
Az Ability Park a fogyatékos emberek élethelyzeteit szórakoztató és játékos formában bemutató interaktív élménypark. Célunk, hogy a látás-,hallás- és mozgássérült, autista és értelmi fogyatékos animátorok által bemutatott játékokkal segítsük a fogyatékos személyek beilleszkedését és elfogadását, mindenekelőtt pedig tartalmas és örömteli élményt nyújtsunk mindenkinek, aki játszani szeretne, vagy próbára akarja tenni képességeit! Várunk szeretettel Mindenkit a hét majdnem mindennapján!"
Itt pedig megnézhettek néhány videót az élményparkról!
Párommal kipróbáltunk néhány játékot (sajnos csak kevés időnk volt) és nagyon tetszettek. Biztos vagyok benne, hogy megyünk még, és próbára tesszük magunkat a többi feladatban is. Ha kedvet kaptatok, vagy kíváncsiak lettetek, akkor látogassatok el a parkba, ami a Budapest 1107 Ceglédi út 1-3 alatt található. Parkolási lehetőség van, be kell menni a kapun a régi építőanyagos üzlet felé. Tömegközlekedéssel a 3-as metróval az Ecseri úti megállónál kell leszálni, és a BurgerKing gyorsétterem mögött van, az épületen kint van a táblájuk, hogy Ability park.

2 megjegyzés:

  1. A te lányodon is nagyon jól áll ez a pulcsi.

    VálaszTörlés
  2. Köszi! De azért a te lányodon csinosabb azzal a fehér szoknyával!

    VálaszTörlés