gombok

2012. szeptember 27., csütörtök

Ingek és nyakkendők

Ingeket és nyakkendőket kezdtem varrni Fashion Royalty és Ken játékbaba méretben. Már néhány napja kiszabtam mindent, aztán a nyakkendőket meg is varrtam. A kifordítás elég nehéz volt, mivel a legkeskenyebb részén mindössze 0,5 cm széles. A nyakkendők valóban megköthetőek lesznek! Másnap elkezdtem az ingeket is varrni. Aztán közbejött néhány sürgősebb varrnivaló... Ma nekiláttam, hogy befejezzem az ingeket, de valamiért nem ment a varrás. Nem csak lassan haladtam, de miután a gallérokat felvarrtam, le kellett bontanom mindet, mert egyik sem sikerült szépre. Azt hiszem mára abbahagyom a varrást és most kötök egy kicsit...


8 megjegyzés:

  1. Hát igen. Vannak ilyen napok amikor a "nem megy a munka ma" jelzőt viselheti. Tök cukik a nyakkendők. Meg is tudod kötni őket? Én imádtam lány koromba, hordtam is őket a suliba.

    VálaszTörlés
  2. Húúú nyakkendők! De jó! Nagyon szépek lettek!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm!
    Igen, a nyakkendők megköthetők!
    (Azóta mégis sikerült egy inget teljesen befejeznem...)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon edesek ezek a nyakkendok! :)

    VálaszTörlés
  5. Hello from Spain: I like many fabrics to create the shirts. The ties are very pretty and elegant. When you sell in your store shirts and ties your alerts. I was looking at your store and are not yet on sale. I would like for my Ken. We keep in touch.

    VálaszTörlés
  6. Marta: Thanks! I'm glad you like them! You can be up to date in several ways: http://eepurl.com/kKrOL We keep in touch! :))

    VálaszTörlés