2012. november 19., hétfő

Kötött felső Barbie játékbabának

PótAnyámhoz mentünk néhány hete, mikor a fia és menyasszonya is ott voltak. A lány egy csinos kötött ruhát viselt, ami nagyon jól állt neki. Nekem megtetszett a kötésminta, pontosabban egy fonott rész a tetején. Alaposan szemügyre vettem, hogy majd a játékbabáinknak elkészíthessem. Itt az első próbálkozás eredménye, melyet hosszabb ruha helyett felsőként készítettem el. Kisebb változtatásokat még szeretnék a kötésmintán alakítani, de már most is elég jó lett.

7 megjegyzés:

 1. Teljesen becsavarodom a csavart mintádtól :) Vicceltem csak... Nagyon szép, kötni szeretek, de csavart mintának ez idáig még nem merészeltem nekiállni. A te kezed nincs tele bőrkeményedéssel a kötéstől? Az én ujjaimmal lassan szöget tudok a falba bökni...Ha nem haragszol, itt is világgá kürtölöm, hogy hétfőn reggel háromnegyed nyolckor nagynéni lettem végre!!! Egészséges kislánya lett a húgomnak, Emesének hívják. Az elmúlt hónapokban erre az alkalomra horgoltam és kötögettem, a bébinek. Ha nincs a te blogod, akkor soha nem kezdek neki ismét a kézimunkának, úgyhogy ahogy Emese internetezni kezd, meg fogja könyvjelzőzni a blogodat (húgom már megtette :))
  Irigylem a babáidat, ez aztán a ruhatár!
  Lehet, most nem tudok írni minden nap (Emesézni fogok), de ígérem a reggeli kávét itt fogyasztom!!!

  VálaszTörlés
 2. Nagyon mutatós ez a minta (is)! :o)

  VálaszTörlés
 3. Hello from Spain: very cool. Keep in touch

  VálaszTörlés
 4. Mónika: Gratulálok! Kellemes babázást!
  Köszönöm!
  Thanks!

  VálaszTörlés
 5. Ja, az lemaradt, hogy nekem nincs bőrkeményedésem, mert mindig finoman lazán tartom a kötőtűket. Na meg varrok is, nem csak kötök.

  VálaszTörlés