2012. november 12., hétfő

Szorgalmas ikrek

Vendégségbe érkezett egy Pullip Kaela játékbaba, aki az ikertestvére a mi Pullip Kaela babánknak. Néhány hete érkezett, engem bízott meg az "Anyukája" azzal a feladattal, hogy cseréljem ki az eredeti testét egy obitsu 27 cm-s testre. Erről készült egy rövid videó is, amit hamarosan láthattok. A testcsere után lecsiszoltam a fejét ott, ahol a paróka volt gyárilag ráragasztva. Egy hajmosás és egy hajpakolás után kétoldalú ragasztó segítségével néhány ponton rögzítve visszatettem a fejére a parókát. Ezután már csak az új ruhákat kell elkészíteniük, és mehet is haza. A két lányra bíztam a varrást, de nem értem, miért festenek fonalat is?


9 megjegyzés:

 1. Nagyon csinik duplán, és gyönyörű pulcsikat is látok!

  VálaszTörlés
 2. Hűha! Úgy látom, hogy a lánykám elhízott a tesójához képes. Jók ezek az ikrek! Látom dumálják az aktuális divatot. :)

  VálaszTörlés
 3. Csodaszép pofikájuk van a lányoknak!!! Annyira bájosak. Tetszik a sötétítő függönyöd, szép a színe. Milyen rend van nálad, az én alkotó sarkom olyan mintha robbantottak volna... Azok a gyönyörű kötött pulcsik...

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm!
  Hamarosan le lesznek fényképezve a kötött felsők a lányokon is :))
  Rend??? Nálam ez már rendetlenség :))

  Most hogy itt a tél, befordítottam az asztalomat a falhoz, mert az ablak alatt hideg van... így meg a radiátor mellett ülök.

  VálaszTörlés
 5. Szerintem azért festettek fonalat is, mert látták, hogy te sem akarsz aludni! :P

  VálaszTörlés
 6. Ikrek, nagyon jó!
  ;)

  Látszik, hogy jól elvannak...
  -biztosan hiányozni fognak majd egymásnak.

  VálaszTörlés
 7. Hello from Spain: the clothes are beautiful. The twins are beautiful. Keep in touch

  VálaszTörlés
 8. :))
  Majd msn-en tartják a kapcsolatot, meg facebookon :)))
  Thanks!

  VálaszTörlés