2012. december 1., szombat

Hot Toys TrueType Male Body TTM 19 Muscular 12 inch figure

Megérkezett az új játékbabánk. Ez egy akciófigura, egy színészről mintázták az arcát (Jake Gyllenhaal). Ennek a figura típusnak a legrészletesebb az arc kidolgozása. Méreteiben nagyon hasonló a Fashion Royalty fiúhoz, de egy kicsit izmosabb, ezáltal néhány milliméterrel vastagabb. A lába viszont rövidebb kb másfél centivel. Az anyaga ennek a babának is olyan jó minőségű mint a FR fiúnak. A mellkas rész enyhén puha műanyagból készült. A lába az ujjaknál hajlik, vagyis lábujjhegyre tud állni. A feje levehető, de még nem jöttem rá, hogyan... A videó végén Fashion Royalty méretű farmert és trikót visel.

6 megjegyzés:

 1. Gratula az új pasashoz! :)
  Nem kötekedésként, de azért a lábait is kidolgozhatták volna, így kicsit olyan felemás, mintha két külön babából rakták volna össze a derékvonalnál. :D (Vagy csak azért, mert így könnyebb rá nadrágot húzni?)

  VálaszTörlés
 2. Hehe. Nekem is az tűnt fel, hogy míg deréktól felfelé részletes, lefelé mintha kivasalták volna. Viszont eszményi jó a lábujjrésze! Amúgy látom lassan de egyenlítenek a fiuk. Még csak a petite csajoknak kell fiúbarátokat szerezniük.

  VálaszTörlés
 3. ...na ez egy igazi férfi, gratulálok, nekem is tetszik :)

  VálaszTörlés
 4. Köszönöm!
  Hát igen, a lába tényleg érdekes, de mivel mi sokat mozgatjuk a babákat a sok ruhapróbák alkalmával, így ez a boka megoldás hosszú távon tartósabb (a szebb kidolgozású drágább lett volna, és nem biztos hogy sokáig bírná a sok öltöztetést nálunk)
  Majd kap zoknit, hosszúnadrágot és akkor nem látszik :))

  VálaszTörlés
 5. Hú ez deréktól felfelé tényleg nagyon élethű...
  Biztos nagyon jól fog mutatni a ruháidban :)

  VálaszTörlés