gombok

2012. december 1., szombat

Hot Toys TrueType Male Body TTM 19 Muscular 12 inch figure

Megérkezett az új játékbabánk. Ez egy akciófigura, egy színészről mintázták az arcát (Jake Gyllenhaal). Ennek a figura típusnak a legrészletesebb az arc kidolgozása. Méreteiben nagyon hasonló a Fashion Royalty fiúhoz, de egy kicsit izmosabb, ezáltal néhány milliméterrel vastagabb. A lába viszont rövidebb kb másfél centivel. Az anyaga ennek a babának is olyan jó minőségű mint a FR fiúnak. A mellkas rész enyhén puha műanyagból készült. A lába az ujjaknál hajlik, vagyis lábujjhegyre tud állni. A feje levehető, de még nem jöttem rá, hogyan... A videó végén Fashion Royalty méretű farmert és trikót visel.

5 megjegyzés:

  1. Gratula az új pasashoz! :)
    Nem kötekedésként, de azért a lábait is kidolgozhatták volna, így kicsit olyan felemás, mintha két külön babából rakták volna össze a derékvonalnál. :D (Vagy csak azért, mert így könnyebb rá nadrágot húzni?)

    VálaszTörlés
  2. Hehe. Nekem is az tűnt fel, hogy míg deréktól felfelé részletes, lefelé mintha kivasalták volna. Viszont eszményi jó a lábujjrésze! Amúgy látom lassan de egyenlítenek a fiuk. Még csak a petite csajoknak kell fiúbarátokat szerezniük.

    VálaszTörlés
  3. ...na ez egy igazi férfi, gratulálok, nekem is tetszik :)

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm!
    Hát igen, a lába tényleg érdekes, de mivel mi sokat mozgatjuk a babákat a sok ruhapróbák alkalmával, így ez a boka megoldás hosszú távon tartósabb (a szebb kidolgozású drágább lett volna, és nem biztos hogy sokáig bírná a sok öltöztetést nálunk)
    Majd kap zoknit, hosszúnadrágot és akkor nem látszik :))

    VálaszTörlés
  5. Hú ez deréktól felfelé tényleg nagyon élethű...
    Biztos nagyon jól fog mutatni a ruháidban :)

    VálaszTörlés