2010. július 26., hétfő

Kedvenc vanília és eper szín most csíkosan

Nem bírtam ki, hogy ne készítsek még egy ruhát ebből a két színből, szerintem nagyon baba...

7 megjegyzés:

 1. Mutatnál hátulról is képet? Annyira kíváncsi vagyok arra az extra vékony tépőzárra. És azt elárulod, hogy ennek a babának mitől mozog a szeme? Csak mert valahol láttam egy számomra érthetetlen fotót, amiről leginkább az jött le nekem, hogy a tarkórészen levő három pücök az, amivel mozgatható a szeme. Vagy az mi az?

  VálaszTörlés
 2. Cimkék: "pullip kaela" és ott egy videó a szemműtétről. A szeme állása a középső pöcök jobbra-balra mozgatásával változtatható, a két szélső kerek pöcök benyomásával illetve újbóli megnyomásával lehet pislogtatni, vagy csukva tartani a szemhéjat. A tépőzárról készítek majd képet.

  VálaszTörlés
 3. Tényleg nagyon jó ez a két szín. Mint két gombóc fagyi együtt. Magamnak is szívesen választanék ilyen ruhát :)

  VálaszTörlés
 4. Most sikerült valós árnyalatban megörökíteni...

  VálaszTörlés
 5. Nagyon-nagyon tetszik!!!A baba, a ruha...úgy egyben minden!Nagyon ügyes vagy!

  VálaszTörlés
 6. Köszönöm! Holnap meglepetés lesz!

  VálaszTörlés
 7. Köszi, közben megtaláltam a videót is. Azt hittem, hogy súlyozott szeme van, mint a pislogós babáknak. És mondjuk ezt még értettem is, de hogy mitől néz oldalra, az nem volt tiszta.

  Nagyon várom a meglepit. Gondolom az új szerzemény lesz. Te én eccerűen beleszerelmesedtem ezekbe a szörnyű babákba. Szörnyű, mert nagyon műanyag, de olyan szépen lehet őket öltöztetni, és némelyik annyira kis helyes. Mondjuk amit kedvencemnek kiválasztottam, annak kisebb infarktust okozott az ára. Igaz ő egy Latidoll, amik eleve magasabb árfekvésűek. Na de azért ez mégis túlzás talán. Szóval valszeg nekem egyhamar nem lesz. Majd jövök hozzád nézelődni. :)

  VálaszTörlés