gombok

2012. január 14., szombat

A szombat a babáké

Elhatároztam, hogy egy kicsit változtatok a bejegyzések stílusán:
-hétköznap babaruhákat mutatok,
-szombaton valami babás történetet,
-vasárnap pedig saját varrást-kötést (ha éppen van valami).
És mivel ma szombat van, jönnek a babák!
Van egy sok rekeszes polcom, amin főleg a babaruhának való anyagot tartom. Amikor vettem vagy kaptam új darabokat, csak letettem oda, ahol volt még hely. De ez így nem működhetett, mert össze-vissza volt minden, vegyesen a különböző anyagok. Nekiláttam hát a rendszerezésnek. Egy helyre kerültek a farmerok, egy másik oszlopba a plüssök, egy kupacba a bársonyok és a nagyobb darab szövetek. Külön rekeszt kaptak a pólóanyagok, az apró darabok, és a polár az ing anyagokkal. Még azoknak a fonalaknak is jutott saját polc, amik már nem férnek bele a fonalas dobozomba. És van néhány külön polc a saját/nagyobb anyagoknak is. Most már teljesen átlátható miből mennyi anyagom van és könnyen meg is találom. A nem hajtogatható műbőr és hasonlók feltekercselve pihennek egy fiókban.
Még a babáknak is tetszik az új rendszer, azonnal fel is másztak szemügyre venni a készletet. Vajon aggódnom kéne, hogy összetúrják?

4 megjegyzés:

  1. hát hogy egy alvó meg egy denevér mit okozhat jobb nem tudni. pullip talán holdkóros állapotába talán még kersgénikezd, Ha meg MH lezuhan nem hogy kapaszkodni nem tud de mindent magával ránt. :D

    VálaszTörlés
  2. á, nem hiszem, hogy aggódnod kellene.... ,)

    VálaszTörlés
  3. Lehet, hogy összetúrják, de bűnöst tuti megtalálod aztán a ráomlott kupac alatt... :o)

    VálaszTörlés